fbpx

Meie oma Marilyn Monroe

 

IMG_9333-Edit-EditIMG_9341-Edit-Edit-Edit-EditIMG_9398-Edit-EditIMG_9413-Edit-EditIMG_9440-Edit-EditIMG_9447-3Edit-EditIMG_9449-EditIMG_9458-EditIMG_9471-1Edit-Edit-EditIMG_9562-Edit-Edit-Edit-Edit-2IMG_9567-Edit-Edit-2IMG_9574-EditIMG_9589-Edit-Edit-EditIMG_9612-EditIMG_9617-Edit-Edit-EditIMG_9630-Edit-Edit-EditIMG_9648-2Edit-EditIMG_9682-Edit-Edit-Edit2IMG_9700-EditIMG_9717-Edit-Edit

Näitan teile üht armast sessiooni, mis on minu jaoks väga suure tähendusega. Video ka siin: Meie oma Marilyn Monroe. Piltidel on tegu ühe väga armsa fotograafiga, kes tegi minu enese jaoks pool aastat tagasi väga suure komplimendi ning tundsin, et see on suurim tunnustus minu tööle. Kirjutasime nelja erineva fotograafiga omavahel buduaari-akti fotode teemal ja järsku kirjutas ta tekstis, et tema tahaks küll Kadri kaamera ette sattuda seda teatud stiili pilte tegema. Teile see ehk ei tundugi midagi erilist, kui minu jaoks on see väga suur tunnustus teise fotograafi poolt, kui tema on valmis mind usaldama ennast pildistama ning minu töid jälgides on talle meeldinud see minu käekiri mida ma teen. Kuna me ise töötame pildistamisega igapäevaselt ja näeme inimesi ja pilte läbi oma pilgu, siis väga raske on tegelikult fotograafina usaldada teist fotograafi ennast pildistama, eriti veel kui tegu pole tavapäraste portree ja ilupiltidega, sest me ju tahame kontrollida, et pildid tulevad sellised nagu meie ise seda näeme, eriti kuidas me ennast näeme.

Nüüd pool aastat hiljem läkski nii, et minu kaamera ette tuli ja kasutasime väga lihtsat stiili. Ilusate sensuaalsete piltide jaoks ei pea mittekunagi üle mõtlema ja võib teha püsti seistes, ühes kohas, terve sessiooni. Kuna kaks fotograafi kokku said, siis jätkus meil seda pildistamise juttu küllaga. Huvitav asi aga, mis välja tuli, et inimesed arvavad, et ma Photoshop’in naisi oma piltidel ilusamaks, peenemaks jne. Aga teate mis, kõik buduaari-aktipildid mida ma teile näidanud olen ja mis minu blogis on, samuti kõik pildid, mis minu suur hulk buduaari-akti kliente saanud on, ei ole mittekunagi Photoshop’pi näinud (ka mitte ükski tavapilt) ja kõik naised on pildistatud üles sellisena nagu nad on. Ma olen fotograaf, kes ei taha, et minu kliendid oleksid Barbi nukud, vaid ma tahan, et naised on sellised nagu nad päriselt ka on ja näeksid kui ilusad nad tegelikult on. Suurus ei loe ja kõiki naisi annab alati pildistada, kuid ennast armastada sellisena nagu me oleme (ka õppida armsatama), saame me ainult ise.

Aitäh Sulle Sigrid, et sa tulid ja usaldasid ♥♥♥

Share on: FacebookTwitterPinterest